Skip to content
Strona główna
Aktualności
O nocy
Wyszukaj Wydarzenia
Konkurs
Kontakt
Menu
Strona główna
Aktualności
O nocy
Wyszukaj Wydarzenia
Konkurs
Kontakt
Czy można nas oszukać? Zmysły na straży oceny jakości produktów–rola nauki w ocenie jakości produktów
Powrót do wyszukiwarki
Opis wydarzenia:
Organizator: Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie
Obszar: ochrona zdrowia
Doświadczenia z wykorzystaniem zmysłu węchu
Doświadczenia z wykorzystaniem zmysłu smaku
Ocena produktów spożywczych
Informacje:
Rodzaj spotkania: stacjonarnie
Wymagana rejestracja: TAK
Szczegóły rejestracji: Rezerwacja miejsc pod adresem e-mail: wydarzenia@uek.krakow.pl
Link do rejestracji lub wydarzenia
18:00; 19:00, 20:00, 21:00, 22:00
Liczba uczestników: Brak danych
Wykładowca: dr. inż. Paweł Turek
ADRES : ul. Sienkiewicza 4, 30-033 Kraków
LOKALIZACJA WYDARZENIA : Pracownia analizy sensorycznej
Skip to content
Open toolbar
Deklaracja dostępności
Powiększ tekst
Zmniejsz tekst
Wysoki kontrast
Negatywny kontrast
Podkreśl linki
Reset