( Rejestracja zakończona, Brak wolnych miejsc! ! )

KUCHNIA MOLEKULARNA

Opis wydarzenia:

Organizator: Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Obszar: zdrowa gleba i żywność

Uczestnicy zapoznają się z metodami wytwarzania wybranych produktów z kuchni molekularnej, w szczególności tych na bazie hydrokoloidów. W ramach warsztatów uczestnicy wyprodukują np. sztuczny kawior lub owocowe spaghetti, wykorzystując do tego hydrokoloidy pochodzenia roślinnego oraz inne naturalne składniki barwiące oraz aromatyzujące.

KLAUZULA INFORMACYJNA dla osób uczestniczących w elektronicznej rejestracji na wybrane wydarzenia w ramach MAŁOPOLSKIEJ NOCY NAUKOWCÓW NA TERENIE UNIWERSYTETU ROLNICZEGO IM. HUGONA KOŁŁĄTAJA W KRAKOWIE

Informacje:

ADRES : ul. Balicka 122, Kraków

LOKALIZACJA WYDARZENIA : budynek Wydział Technologii Żywności, sala 0.136

Skip to content